Το MyEyathPortal στη φετινή 87η ΔΕΘ

Το… πακέτο των νέων ηλεκτρονικών της υπηρεσιών MyEyathPortal θα «ξετυλίξει» η ΕΥΑΘ στη φετινή 87η ΔΕΘ (9-17 Σεπτεμβρίου 2023), καλωσορίζοντας τους καταναλωτές της στην ψηφιακή εποχή της εταιρείας.

Στο Περίπτερο 15, σταντ 40, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για το νέο ψηφιακό portal της ΕΥΑΘ, που μέσω κωδικών TAXIS δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να έχει πρόσβαση και να διαχειρίζεται τον λογαριασμό του απ’ όπου κι αν βρίσκεται!

Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία της ΕΥΑΘ προσφέρει δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς πληρωμής λογαριασμού, όπως και δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα. Ο καταναλωτής μπορεί να έχει πρόσβαση στο ιστορικό των πληρωμών και των λογαριασμών του, των καταναλώσεων και των αιτήσεων που σχετίζονται με κάθε παροχή/σύνδεσή του. Μπορεί επίσης να επικαιροποιεί τα στοιχεία των συνδέσεών του και να παίρνει ειδοποιήσεις για ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς, δόσεις διακανονισμού ή άλλες υποχρεώσεις του έναντι της εταιρείας.

Παράλληλα, ο καταναλωτής μπορεί να δηλώνει βλάβες ύδρευσης – αποχέτευσης και να ενημερώνεται για την αποκατάστασή τους, όπως και για προγραμματισμένες ή έκτακτες διακοπές υδροδότησης. Πρωτίστως, μέσω του portal, υποβάλλονται οι περισσότερες ηλεκτρονικές αιτήσεις για συναλλαγές με την εταιρεία. Εκτός της web έκδοσης, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και σε κινητή εφαρμογή Android και iOS. Στο περίπτερο της ΕΥΑΘ, θα μπορούν οι επισκέπτες να περιηγηθούν στη web και mobile έκδοση του portal, να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματά του από εξειδικευμένο προσωπικό, να λύσουν απορίες τους και τελικά να κάνουν… check-in σε μια νέα εποχή στις συναλλαγές τους με την ΕΥΑΘ για την ύδρευση και την αποχέτευση.

Στις 10, 11 και 15, 16, 17 Σεπτεμβρίου, από τις 6 έως τις 9 μ.μ., θα λειτουργήσει «παιδική γωνιά» στο περίπτερο, όπου οι εκπαιδεύτριες του Τελλόγλειου Ιδρύματος ΑΠΘ θα παρουσιάζουν δείγματα της δουλειάς τους για τη νέα σχολική χρονιά στο Μουσείο Ύδρευσης Θεσσαλονίκης. Παζλ, κατασκευές, επιτραπέζια, ζωγραφική και σταυρόλεξα (όλα για τον κύκλο του νερού και την προστασία του πολύτιμου φυσικού μας πόρου) περιμένουν τους νεαρούς επισκέπτες μαζί με μια… ανοιχτή πρόσκληση για επίσκεψη στο μουσείο μας.

Η έκθεση θα λειτουργεί και φέτος καθημερινά, 4 μ.μ. – 10 μ.μ., και τα Σαββατοκύριακα, 10 π.μ. – 10 μ.μ.Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !