Στήριξη σε κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης

«Ανταποκρινόμαστε, όσο μπορούμε, στις αυξημένες δυστυχώς κοινωνικές απαιτήσεις της περιόδου. Φροντίζουμε για την αδιάλειπτη παροχή νερού, ζωτικό στοιχείο για τη δημόσια υγεία στην πανδημία, και παρέχουμε ευρύ κοινωνικό τιμολόγιο και σειρά διευκολύνσεων για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας. Οι συνέργειες με φορείς όπως ο Δήμος Θεσσαλονίκης, που επιτελεί τόσο σημαντικό κοινωνικό έργο, αποτελούν πραγματική ‘επένδυση’ για την εταιρεία μας», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Άνθιμος Αμανατίδης, παραδίδοντας χτες στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Χάρη Αηδονόπουλο, διατακτικές σίτισης αξίας 1.000 ευρώ για τις ανάγκες κοινωνικών δομών του δήμου.
«Κάθε επικουρία στην κοινωνική πολιτική και μάλιστα από υπηρεσίες όπως η ΕΥΑΘ είναι ευπρόσδεκτη. Βρισκόμαστε στη θέση να ανταποκρινόμαστε στο αίτημα της φτώχειας και της ανέχειας – τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, έχουν οξυνθεί στην πόλη μας. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε σύντομα, με τη συνέργεια όλων, να πάρει μπρος η χώρα και να σταματήσουν όλα. Ευχαριστούμε και πάλι την ΕΥΑΘ, η συνεργασία μας εύχομαι να είναι διαρκής κι όχι ετεροβαρής», επισήμανε ο κ. Αηδονόπουλος.
Τον αντιδήμαρχο συνόδευσαν η διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Μελίνα Σπυρίδου, και η κοινωνική λειτουργός, στέλεχος της διεύθυνσης, Αλέκα Παρτάλη.Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !