Για τα κορίτσια της “Μέλισσας”

Για τα κορίτσια τους, τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τα όνειρά τους για τη συνέχιση της ζωής τους πέρα και έξω από τους κόλπους του ιδρύματος, ενημέρωσε χτες, Ημέρα της Γυναίκας, τη διοίκηση της ΕΥΑΘ η αντιπρόεδρος του Ορφανοτροφείου Θηλέων “Μέλισσα”, Θεοφανώ Παπαζήση.

Σε μια συνάντηση σχεδόν συμβολική λόγω ημέρας, η διοίκηση της ΕΥΑΘ παρέδωσε στην κ. Παπαζήση δωροεπιταγές αξίας περίπου 1.500 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί ένα ελάχιστο έστω μέρος των αναγκών του ιδρύματος και των 20 τροφίμων του, όλα κορίτσια, στις ευαίσθητες μάλιστα ηλικίες της εφηβείας και της μετεφηβείας. Η αντιπρόεδρος της “Μέλισσας” ενημέρωσε τη διοίκηση της εταιρείας και για τις εξελίξεις στο ίδρυμα, το νέο θεσμικό πλαίσιο και τις απαιτήσεις του, όπως και για τις ανάγκες σε χρηματοδότηση και προσωπικό.

Τις δωροεπιταγές παρέδωσαν στη “Μέλισσα” ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Άνθιμος Αμανατίδης, ο πρόεδρος Άγις Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γρηγόρης Πενέλης.

Η “Μέλισσα” ιδρύθηκε το 1921 και προσφέρει στέγη και φροντίδα σε κορίτσια που προέρχονται από ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον. Διαχρονικός στόχος της, να ευαισθητοποιεί ανθρώπους προωθώντας τον εθελοντισμό σε όλους τους τομείς και να ενισχύει τον θεσμό της αυτόνομης διαβίωσης μετά την ενηλικίωση των παιδιών της.Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !