Δωρεά στα κορίτσια της “Μέλισσας”

Δωροεπιταγές για αναλώσιμα 1.000 περίπου ευρώ παρέδωσε στο Ορφανοτροφείο Θηλέων “Η Μέλισσα” η διοίκηση της ΕΥΑΘ, ως ελάχιστη συνεισφορά στο σπουδαίο έργο που επιτελεί.

“Η θετική σκέψη και η αλληλεγγύη είναι ο δικός μας τρόπος να παραμένουμε αισιόδοξοι. Ο σχεδιασμός των δράσεων για την επόμενη μέρα της πανδημίας και κυρίως των δράσεων κοινωνικής ευθύνης είναι ο δρόμος που επιλέγουμε για ένα καλύτερο αύριο”, επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, Άγις Παπαδόπουλος. “Η ΕΥΑΘ με χαρά συνεπικουρεί με όποιον τρόπο μπορεί το έργο φορέων με κοινωνική προσφορά, όπως το δικό σας”, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Άνθιμος Αμανατίδης, στην πρόεδρο του Δ.Σ. της “Μέλισσας” Θεοφανώ Παπαζήση, που παρέλαβε τις δωροεπιταγές, και μάλιστα υποσχέθηκε να διερευνήσει εναλλακτικούς τρόπους ενίσχυσης του έργου του ιδρύματος.

Η κ. Παπαζήση, συνοδευόμενη από την Έ. Βογιατζή, πρόεδρο του σωματείου “Μέλισσα”, παρουσίασε τον καθημερινό αγώνα του ιδρύματος να σταθεί στα πόδια του, προσφέροντας αξιοπρεπείς υπηρεσίες στα ανήλικα κορίτσια που φιλοξενεί, και κυρίως την επισφαλή οικονομική του κατάσταση λόγω πενιχρής χρηματοδότησης. “Πάσα προσφορά δεκτή”, συνόψισε την έκκλησή της η κ. Παπαζήση και με την κ. Βογιατζή εξέφρασαν από κοινού τις θερμές ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της ΕΥΑΘ.

Τα τηλέφωνα της “Μέλισσας”, 2310 830582 και 341965.Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !