Στο τραπέζι η διαχείριση λυμάτων

Η διαχείριση λυμάτων – αποβλήτων θα βρεθεί στο επίκεντρο διήμερης συνάντησης που διοργανώνει η ΕΥΑΘ Α.Ε. στις 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου 2012 στο ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace» (Μοναστηρίου 305-307), στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Ένωση Εταιρειών Ύδρευσης – Αποχέτευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (European Federation of National Associations of Water and Wastewater Services – EUREAU).

Η διοργάνωση αφορά ειδικότερα στην Επιτροπή Λυμάτων και Αποχετεύσεων της EUREAU. Οι επιμέρους ομάδες εργασίας θα θέσουν στο τραπέζι της συζήτησης θέματα όπως η διαχείριση ιλύος των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων, η διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων, η επαναχρησιμοποίηση των λυμάτων, η υιοθέτηση περιβαλλοντικών οδηγιών όπως η Οδηγία Πλαίσιο για το Νερό και η εφαρμογή τους σε εθνικό επίπεδο.

Στη συνάντηση, που διοργανώνει το Γραφείο Ερευνητικών Προγραμμάτων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΕΥΑΘ Α.Ε., συμμετέχουν εκπρόσωποι εθνικών ενώσεων (κρατικών και ιδιωτικών) εταιρειών ύδρευσης – αποχέτευσης από 30 περίπου χώρες που εξυπηρετούν περισσότερους από 400 εκατ. Ευρωπαίους πολίτες (βλ. http://eureau.org/).Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !