Πάμε ΔΕΘ!

Ξεκίνησε το Σάββατο επισήμως η 85η ΔΕΘ, μετά από αναβολή ενός χρόνου. Θα μας βρείτε στο Περίπτερο 15, σταντ 40, με ψηφιακό υλικό για το Μουσείο Ύδρευσης και για ένα σπουδαίο έργο που υλοποιείται “αθόρυβα” εδώ και πάνω από έναν χρόνο, την επισκευή και ενίσχυση του υδαταγωγού της Αραβησσού!
Την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, το περίπτερο τίμησαν με την παρουσία τους υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων, συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας. Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Σ. Πέτσας, ο Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Μπαγινέτας, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θ. Καράογλου, ο πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Γ. Τσακούμης, η διοίκηση της “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” κι ο Ν. Μπακατσέλος, πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

* Τις καθημερινές η ΔΕΘ είναι ανοιχτή από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Είσοδος επισκεπτών με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και ταυτότητα

IMG 8770Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !