Μια παιδική χαρά για την Αραβησσό

Μια παιδική χαρά δίπλα στις πηγές Αραβησσού, βασικό υδροφορέα της μητροπολιτικής περιοχής Θεσσαλονίκης, δώρισε η ΕΥΑΘ Α.Ε. στην τοπική κοινότητα, η οποία και παραδόθηκε τις προηγούμενες μέρες.

“Οι δεσμοί της ΕΥΑΘ με την τοπική κοινωνία της Πέλλας και ειδικά της κοινότητας Αραβησσού είναι πολύ σημαντικοί, μακροχρόνιοι και εμπεδωμένοι μέσα από σειρά συνεργειών. Η παιδική χαρά ήταν ένα εύλογο αίτημα του κοινοτάρχη Ιω. Γεροκώστα, το οποίο και ικανοποιήσαμε άμεσα με χαρά, προσδοκώντας στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της περιοχής”, επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Άνθιμος Αμανατίδης, σε μια λιτή τελετή παράδοσης του έργου χτες στην Αραβησσό. Ο Ιωάννης Γεροκώστας, πρόεδρος κοινότητας Αραβησσού, ευχαρίστησε την ΕΥΑΘ για τη δωρεά και επιβεβαίωσε ότι η περιοχή απέκτησε πλέον άλλον έναν χώρο παιχνιδιού και βελτίωσης των ψυχοκινητικών δεξιοτήτων των παιδιών της.

Η παιδική χαρά βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων της ΕΥΑΘ και αναμένεται να αναβαθμίσει την περιοχή, που αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Και με αυτήν τη δωρεά η ΕΥΑΘ Α.Ε. επιβεβαιώνει την προσήλωσή της σε δράσεις ευζωΐας και την επιμονή της στην ανταπόδοση οφέλους στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Στελέχη της ΕΥΑΘ με εκπροσώπους της κοινότητας Αραβησσού στη χτεσινή παράδοση της παιδικής χαράς
ARAVISSOS1


Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !