Με προσωπικό ασφαλείας από αύριο

Δεν θα λειτουργούν τα γραφεία εξυπηρέτησης κοινού στην Αγγελάκη και την 26ης Οκτωβρίου 26 από αύριο, Δευτέρα 16/03/20, και μέχρι νεωτέρας στο πλαίσιο των μέτρων του περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, παρατείνεται για έναν μήνα η αποπληρωμή λογαριασμών με ημερομηνία λήξης 30 Μαρτίου. Παράλληλα, η εταιρεία δε θα προβεί σε καμία διακοπή υδροληψίας λόγω οφειλής το διάστημα αυτό.
Επίσης, δε θα είναι ανοιχτά για τους καταναλωτές το Τμήμα Συνδέσεων Αποχέτευσης και το Τμήμα Εργαστηριακού Ελέγχου Αποχέτευσης.
Σε κάθε περίπτωση, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν για τις συναλλαγές τους με την εταιρεία στο τηλέφωνο 2310 966.600, από τις 7 π.μ. έως τις 11 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες. Στο ίδιο τηλεφωνικό κέντρο θα μπορεί να γίνεται η συνεννόηση για την επείγουσα περίπτωση σύνδεσης υδροληψίας ή για άλλα επείγοντα θέματα.
Για τυχόν βλάβη οι καταναλωτές μπορούν να καλούν το 11124, που λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση κάθε μέρα, ή να τη δηλώνουν στον ιστότοπο της εταιρείας www.eyath.gr. Οι πληρωμές λογαριασμών μπορούν επίσης να γίνονται στον ιστότοπο της ΕΥΑΘ ή μέσω e-banking.
Παράλληλα, για την προστασία των εργαζομένων και τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης οι τεχνικές μας υπηρεσίες αναστέλλουν όλες τις προγραμματισμένες εργασίες που δεν έχουν χαρακτήρα επείγοντος, ενώ θα πραγματοποιούνται μόνο έκτακτες επισκευές βλαβών.
Η ΕΥΑΘ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη υδροδότηση της πόλης, ενώ εφαρμόζει απαρέγκλιτα εδώ και χρόνια όλες τις προδιαγραφές, συστάσεις και καλές πρακτικές που διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία το κρίσιμο αυτό διάστημα.
Τέλος, η εταιρεία συνιστά στους Θεσσαλονικείς ευλαβική τήρηση των κανόνων υγιεινής με σχολαστικό και συστηματικό πλύσιμο χεριών σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/) και του Υπουργείου Υγείας και υπενθυμίζει το τετραψήφιο 1135 για επικοινωνία σχετικά με τον κορονοϊό.Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !