Η ΕΥΑΘ με τον Συμπαραστάτη του Πολίτη

Με την εκπρόσωπο του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Νιόβη Παυλίδου, συναντήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία της η διοίκηση της ΕΥΑΘ.

Όπως επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Άνθιμος Αμανατίδης, “παρότι δεν εμπίπτουμε ως επιχείρηση στις αρμοδιότητες της αρχής αυτής, εξυπηρετούμε με υπηρεσίες ύδρευσης – αποχέτευσης τον μισό περίπου πληθυσμό της Περιφέρειας, οπότε με χαρά ενημερώσαμε την κ. Παυλίδου για τις δραστηριότητές μας”.

“Η διοίκηση της ΠΚΜ οργάνωσε πολύ γρήγορα και με άρτιο τρόπο το γραφείο του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε πολλά αιτήματα πολιτών, ακόμη κι όταν αυτά δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητές μας. Έτσι λοιπόν ενημερωνόμαστε γενικότερα για τον κύκλο εργασιών σημαντικών φορέων της Περιφέρειάς μας, όπως είναι η ΕΥΑΘ, που παρέχει ζωτικές υπηρεσίες ύδρευσης – αποχέτευσης στους πολίτες μας”, επισήμανε η κ. Παυλίδου.

“Ανεξαρτήτως αρμοδιοτήτων, με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη ως θεσμό υπηρετούμε τις ίδιες αρχές της διαφάνειας, της χρηστής διοίκησης και της συμμετοχής του πολίτη. Οι ‘πόρτες’ μας είναι πάντα ανοιχτές για διάλογο και ενημέρωση”, συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, Άγις Παπαδόπουλος.