Η ΕΥΑΘ για τους ανέργους της πόλης μας

Διατακτικές σούπερ μάρκετ αξίας 1.000 ευρώ για άνεργους συμπολίτες μας επέδωσε στον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Χάρη Κυπριανίδη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε., Άνθιμος Αμανατίδης, εν όψει των γιορτών.

“Η στήριξη των μακροχρόνια ανέργων της Θεσσαλονίκης, όπως και γενικότερα η ανταπόδοση οφέλους στην τοπική κοινωνία, είναι χαρά και υποχρέωση μαζί κάθε εταιρείας που προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον όπως η ΕΥΑΘ. Να έχουμε καλές γιορτές, με υγεία και προκοπή”, ευχήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Άνθιμος Αμανατίδης.

“Η στήριξη της ΕΥΑΘ έρχεται σε μια ιδιαίτερη συγκυρία λόγω της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης. Η Βραδιά Ανέργων είναι μια προσπάθεια 25 ετών. Πρόκειται για μια συμβολική βοήθεια και ανακούφιση προς άνεργους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους, κυρίως για εκείνους που έχουν παιδιά ή αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή στέγασης”, επισήμανε ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Χάρης Κυπριανίδης, παραλαμβάνοντας τις διατακτικές από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΑΘ.

Οι διατακτικές της ΕΥΑΘ θα μοιραστούν στη Βραδιά Ανέργων, μια εκδήλωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου του Νίκου Γιαννόπουλου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων για τους ανέργους της πόλης μας.