Διπλή βράβευση για την πρακτική άσκηση

Ως ο καλύτερος φορέας υποδοχής για πρακτική άσκηση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, έπειτα από πρόταση του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ, βραβεύτηκε χτες η ΕΥΑΘ στην απολογιστική εκδήλωση του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΑΠΘ» (στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020).

Το βραβείο επέδωσε στην ΕΥΑΘ ο αντιπρύτανης Έρευνας & Διά Βίου Εκπαίδευσης του ΑΠΘ, Στράτος Στυλιανίδης, ενώ την εταιρεία εκπροσώπησε η Ευτυχία Τσανανά, υπεύθυνη του Τομέα Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Διοίκησης και Οργάνωσης. Επίσης, ο Θωμάς Σπάχος, προϊστάμενος Γραφείου Υδατικών Πόρων της ΕΥΑΘ, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος επόπτης πρακτικής άσκησης για το ίδιο διάστημα, έπειτα από πρόταση του Τμήματος Γεωλογίας. Το βραβείο έδωσε στον κ. Σπάχο ο Χαράλαμπος Φείδας, αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του ΑΠΘ.

Η ΕΥΑΘ αναδεικνύει τη ζωτική σχέση της με την τοπική κοινωνία και κυρίως τους νέους, απασχολώντας συστηματικά φοιτητές και σπουδαστές για πρακτική άσκηση και παρέχοντάς τους γόνιμο πεδίο πολύτιμης εργασιακής εμπειρίας υπό συνθήκες ενός απολύτως ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος. Ειδικά με το ΑΠΘ έχει υπογράψει και μνημόνιο συνεργασίας για τη χορήγηση υποτροφιών σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές.Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !