Χωρίς νερό κέντρο – Ευαγγελίστρια

Χωρίς νερό θα μείνει μέχρι αργά το απόγευμα το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και η Ευαγγελίστρια λόγω θραύσης κεντρικού ωθητικού αγωγού στο ύψος της Δωδεκανήσου με την Εγνατία. 

Ειδικότερα η βλάβη, που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, επηρεάζει την περιοχή του ΦΙΞ (26ης Οκτωβρίου), την πλατεία Δημοκρατίας (Μοναστηρίου, Αναγεννήσεως και παρακείμενες οδούς) και το κέντρο (από 26ης Οκτωβρίου, Αγ. Δημητρίου, Εθν. Αμύνης, Παραλία). 

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στις Σαράντα Εκκλησιές, την Τριανδρία και την Άνω Τούμπα λόγω πτώσης της στάθμης στη δεξαμενή των Σαράντα Εκκλησιών, αντιμετωπίστηκε ήδη με υδροδότηση από άλλη δεξαμενή. 

Τα συνεργεία της ΕΥΑΘ εργάζονται από τη 1 το πρωί για την αποκατάσταση της βλάβης, η οποία σημειωτέον περιλάμβανε και επέμβαση συνεργείων της ΔΕΗ, καθώς γύρω από τον αγωγό υπήρχαν αρκετά καλώδια μέσης τάσης (20.000 Volt) .

Για την εξέλιξή της ενημερώνεστε από το πρωί από τη σελίδα της ΕΥΑΘ στο facebook, τον ιστότοπο της ΕΥΑΘ (http://vlaves.eyath.gr/) και το 11124.Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !