Ιωάννα ΔοβλέτογλουΑνεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος

Η Ιωάννα Δοβλέτογλου είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη.

Έχει επαγγελματική εμπειρία στην μαχόμενη και συμβουλευτική δικηγορία με περισσότερα από 28 έτη ενεργούς και ουσιαστικής παρουσίας στον χώρο της μαχόμενης δικηγορίας και της Δικαστηριακής Πρακτικής, με εξειδίκευση στις Συναλλαγές Ακινήτων, Εταιρικό Δίκαιο, Πνευματική Ιδιοκτησία και Αστικές Διαφορές. Επί δυο και πλέον δεκαετίες συνεργάζεται με Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα και λόγω της ως άνω συνεργασίας διαχειρίζεται υποθέσεις που άπτονται του συνόλου των κλάδων του Αστικού και Εμπορικού Δικαίου. Ενασχολείται επίσης με την εκπροσώπηση εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είναι πιστοποιημένη διαμεσολαβήτρια στο αστικό και εμπορικό δίκαιο από την Διεθνή Όμιλο ADR GROUP με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (ADR Group Accredited Civil & Commercial Mediator). Επίσης είναι πιστοποιημένη διαμεσολαβήτρια από την Διεθνή Ακαδημία Επίλυσης Διαφορών (International Academy of Dispute Resolution (Chicago, Illinois USA). Είναι διορισμένη στον κατάλογο των πιστοποιημένων διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης στις υποθέσεις αστικού, εμπορικού, οικογενειακού δικαίου καθώς και στις υποθέσεις Κτηματολογικών Διαφορών.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Νομικής της Σχολής των Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο, του Τμήματος Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

 

Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !