ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Α’ 9ΜΗΝΟΥ 2012

Με υψηλή κερδοφορία έκλεισε το 9μηνο του 2012 η ΕΥΑΘ Α.Ε. Ο τζίρος ανήλθε στο ποσό των 53,9 εκατ. ευρώ έναντι 55,2 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο σημειώνοντας μείωση μόλις κατά 2,27%, με δεδομένη τη μείωση της κατανάλωσης κατά 5% και τη μεγάλη συρρίκνωση της οικοδομικής δραστηριότητας.
Τα μικτά κέρδη ανήλθαν στο ποσό των 21,5 εκατ. ευρώ έναντι 23 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, σημειώνοντας μείωση 6,67%, ενώ τα προ φόρων κέρδη ανήλθαν στο ποσό των 17,8 εκατ. ευρώ έναντι 18,9 εκατ. ευρώ (μείωση 5,98%). Τα μετά φόρων κέρδη διαμορφώθηκαν στα 14,2 εκατ. ευρώ έναντι 15 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου περσινού 9μήνου (μείωση 5,33%).
«Η ΕΥΑΘ πέτυχε αυτά τα αποτελέσματα χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Αδιαπραγμάτευτη θέση μας παραμένει η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών απέναντι στους καταναλωτές μας και η προστασία του
περιβάλλοντος. Το άφθονο υγιεινό και φθηνό νερό κι ο σεβασμός στις περιβαλλοντικές απαιτήσεις ιδιαίτερα του Θερμαϊκού αποτελούν βασικούς κανόνες λειτουργίας της ΕΥΑΘ τώρα και στο εξής, ανεξάρτητα από τις μελλοντικές συνθήκες της εταιρείας», επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε. Νίκος Παπαδάκης.


Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !