Η αίτηση για την προπληρωμή διελεύσεων υποβάλλεται στο κατάστημα της ΕΥΑΘ Α.Ε. στην Τσιμισκή 98 (1ος όροφος), στο Τμήμα Έκδοσης Αδειών Σύνδεσης Αποχέτευσης ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας παρακάτω. Για την έκδοση του τιμολογίου, τα στοιχεία πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά που έχουν υποβληθεί κατά την εγγραφή σας.

Η Εταιρεία μας μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή τον τηλεφωνικό αριθμό που έχετε δηλώσει. Η επικοινωνία από μέρους σας με το αρμόδιο τμήμα μπορεί να γίνεται και μέσω του email bytia@eyath.gr.

Για την παραλαβή των ετικέτων διέλευσης θα πρέπει να προσέλθετε στο κατάστημα της ΕΥΑΘ Α.Ε. στην Τσιμισκή 98 (1ος όροφος), στο Τμήμα Έκδοσης Αδειών Σύνδεσης Αποχέτευσης. Η αναγνώρισή τους από το σύστημα ελέγχου πρόσβασης στις δύο εγκαταστάσεις της ΕΥΑΘ Α.Ε. θα γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την υπογραφή του συμβολαίου σας, οπότε και θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email για τον λογαριασμό σας στην αντίστοιχη πλατφόρμα επισκόπησης των διελεύσεών σας.

Σε ό,τι αφορά την προπληρωμή για τη διέλευση των βυτιοφόρων σας, αυτή θα αναγνωρίζεται εντός δύο εργάσιμων ημερών από την πληρωμή της, ενώ κάθε πληρωμή θα πρέπει να γίνεται βάσει του κωδικού που αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική πληρωμή και όχι σε προηγούμενη.

    Προπληρωμή διελεύσεων βυτιοφόρων

    Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !