Γεωργιάδης ΝάρκισσοςΔιευθύνων Σύμβουλος

Ο Νάρκισσος (Νάσσος) Γεωργιάδης είναι κάτοχος πτυχίου Oικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Pittsburgh, ΗΠΑ (1982) και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Manchester Business School (1990).

Με σημαντική εμπειρία στη διοίκηση μεγάλων βιομηχανικών και εμπορικών εταιρειών, ο κ. Γεωργιάδης έχει διατελέσει για περισσότερα από 20 χρόνια πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και μέλος διοικητικών συμβουλίων πολυεθνικών και εισηγμένων ομίλων σε Ελλάδα, Γερμανία και Ιταλία σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων συμπεριλαμβανομένων της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κλωστοϋφαντουργίας και των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Procter & Gamble Γερμανίας ως διευθυντής Οικονομικής Ανάλυσης της τότε εξαγορασμένης RichardsonWicks και στη συνέχεια ως διευθυντής Οικονομικής Ανάλυσης & Προϋπολογισμού των εργοστασίων της επίσης εξαγορασμένης από την P&G, Blendax.

Από το 1998 έως το 2007 εργάστηκε στην DAIMLER AG,  σε ρόλους  προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου των θυγατρικών εταιριών EvoBus Ελλάς και EvoBus Italia.  Στην Ελλάδα ανέπτυξε τον κύκλο εργασιών της εταιρείας από 20 εκατ.  σε 110 εκατ. μέσα σε έξι χρόνια, ενώ στην Ιταλία αντέστρεψε πτωτική πορεία πωλήσεων και αύξησε τον κύκλο  εργασιών της εταιρείας από 280 εκατ. σε 310 εκατ. ευρώ. Διατέλεσε, παράλληλα, μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Daimler Chrysler Italia Holding στη Ρώμη, με κύκλο εργασιών 4,2 δισ. ευρώ.

Από το 2007 έως το 2016 εργάστηκε ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και στη συνέχεια διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης Ελληνικής Υφαντουργίας, υλοποιώντας ένα από τα πιο σύνθετα έργα αναδιάρθρωσης  στην Ελλάδα.

Από το 2016 συνεργάζεται ως σύμβουλος με τη WERNER International Inc., αναπτύσσοντας σχέδια στρατηγικής για λογαριασμό κυβερνήσεων και μεγάλων διεθνών ομίλων κλωστοϋφαντουργίας. Είχε επίσης αναλάβει την ευθύνη συντονισμού του έργου αναδιάρθρωσης του Ομίλου Folli Follie.

Από τις 27 Αυγούστου 2019 είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Α.Ε.

Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !

Αύξομείωση
Αντίθεση