Δημήτριος Γ. ΚωνσταντακόπουλοςΜη εκτελεστικό μέλος

Ο Δημήτρης Γ. Κωνσταντακόπουλος γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Οικονομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master of Arts in Finance and Investments από το Exeter University, Devon UK.
Έχει εργασθεί για διάστημα άνω των 30 ετών στον τραπεζικό κλάδο. Από το 1994 εργάσθηκε στον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας (ΕΤΕΒΑ & ΕΤΕ) τόσο στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με μεγάλα έργα υποδομών (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, Αττική Οδός, έργα παραχώρησης υπεραστικών αυτοκινητοδρόμων) και έργα ΣΔΙΤ όσο και στη χρηματοδότηση έργων μακροχρόνιας παραχώρησης και ΣΔΙΤ εργαζόμενος ως Υποδιευθυντής στη Διεύθυνση Ειδικών Χρηματοδοτήσεων (Project Finance) της ΕΤΕ.

Από το 2018 εργάζεται στην ΕΕΣΥΠ ως Investments & Concessions Manager, ως portfolio manager για τις εταιρείες της ΕΕΣΥΠ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και ΤΑΙΠΕΔ και υπεύθυνος έργου για την αξιοποίηση των 23 περιφερειακών αεροδρομίων που έχει στο χαρτοφυλάκιό της η ΕΕΣΥΠ.

Εχει διατελέσει μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της ΕΒΙΟΠ ΤΕΜΠΟ (2001-2018) και από τον Ιούλιο 2019 είναι μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της ΕΥΔΑΠ.

Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !