Μπορείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τον λογαριασμό κατανάλωσης νερού του ακινήτου σας. Αιτηθείτε ηλεκτρονική έκδοση λογαριασμού μαζί με την αποστολή του εντύπου ή αποκλειστικά ηλεκτρονική αποστολή για κάθε σύνδεσή σας  μέσα από το MyEyathPortal. Για να ενημερωθείτε για τα οφέλη του MyEyathPortal πατήστε εδώ.

Επιπλέον πληροφορίες και στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2310 966600

Πού και πώς πληρώνωΠληρωμές / Οφειλές

Λογαριασμοί εξοφλούνται

  • Σε όλα τα καταστήματα της “ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.” (εκτός Αττικής και Άνδρου) χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
  • Στα καταστήματα και γραφεία των ΕΛΤΑ στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, καθώς και σε κάθε κατάστημα ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα.
  • Σε εξουσιοδοτημένους πράκτορες ΟΠΑΠ, μέλη του ΣΕΠΠΠ.
  • Σε όλες τις τράπεζες με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής σε χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού.
  • Ηλεκτρονικά, μέσω του MyEyathPortal, στην ιστοσελίδα της ΕΥΑΘ και σε όλες τις τράπεζες μέσω web banking με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.
  • Με πάγια εντολή (η οποία δίνεται στην τράπεζα συνεργασίας τουλάχιστον 4 ημέρες πριν τη λήξη του λογαριασμού, αλλιώς θα ισχύει για την εξόφληση του επόμενου λογαριασμού).

E-πληρωμέςΠληρωμές / Οφειλές

Μπορείτε να πληρώσετε το λογαριασμό σας κάνοντας χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής  σας κάρτας (Visa & MasterCard) μέσα από το MyEyathPortal. Μπορείτε να προβείτε σε μία πληρωμή είτε ως επισκέπτης είτε ως αυθεντικοποιημένος χρήστης εισάγοντας τους κωδικούς σας στο taxis διατηρώντας έτσι το ιστορικό των πληρωμών σας. Για να ενημερωθείτε για τα οφέλη του MyEyathPortal πατήστε εδώ.

young bearded man pays by credit card online PFVBA2Y e1549615674917

Ρυθμίστε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας προς την ΕΥΑΘ με υποβολή σχετικού αιτήματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση, να είστε υπόχρεοι του λογαριασμού ή εξουσιοδοτημένοι από τον υπόχρεο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την υποβολή της αίτησης, πατήστε εδώ.

Έκπτωση σε περίπτωση διαρροήςΠληροφορίες για το τιμολόγιο

Ελέγχετε συχνά τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σας (βρύσες, καζανάκια, μπάνια κ.λ.π.). Έτσι αποφεύγετε την άσκοπη σπατάλη του νερού η οποία επιβαρύνει σημαντικά τον λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση διαρροής υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει έκπτωση είναι να είστε υπόχρεος της υδροληψίας και η εγγραφή σας να είναι επικαιροποιημένη

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την υποβολή της αίτησης, πατήστε εδώ.

Τονίζουμε ότι δεν πρόκειται για απαλλαγή αλλά για έκπτωση και προκύπτει μόνο αν υπάρχει σημαντική απόκλιση της κατανάλωσης κατά τη διαρροή σε σχέση με τις προηγούμενες φυσιολογικές καταναλώσεις σας.

Συνδεθείτε στα δίκτυά μας !