Τι νερό πίνουμε
Το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου Ύδρευσης
Ζώνες υδροδότησης
 
 
 
 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η συνολική λειτουργία του Εργαστηρίου Ύδρευσης της ΕΥΑΘ Α.Ε. διέπεται από τις αρχές που αποτυπώνονται στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας. Το Σύστημα Ποιότητας είναι βασισμένο στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που ορίζονται από το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2000, καθώς και τις νομοθετικές απαιτήσεις που προσδιορίζουν το πλαίσιο λειτουργίας των εργαστηρίων σε όλα τα επίπεδα.
Η συνολική εφαρμογή των αρχών του Συστήματος Ποιότητας εξασφαλίζεται μέσα από τη συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση του προσωπικού σε όλα τα επίπεδα, με κύριο σκοπό την εμπέδωση της φιλοσοφίας του συστήματος.

 

Η δραστηριότητα της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. εκτείνεται στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει τις περιοχές των Δήμων Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων, Καλαμαριάς, Νεάπολης, Συκεών, Αγ. Παύλου, Μενεμένης, Πολίχνης, Τριανδρίας, Ελευθερίου Κορδελιού, Ευόσμου, Σταυρούπολης, Πανοράματος, Ευκαρπίας, Ωραιοκάστρου, Πυλαίας, Πεύκων  καθώς και τη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης (ΒΙ.ΠΕ.Θ.) στη Σίνδο. Για όλη την ως άνω περιοχή η Ε.Υ.Α.Θ. είναι υπεύθυνη τόσο για το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό δίκτυο αυτών.

Υδροδοτεί ακόμη τα Νοσοκομεία Παπανικολάου, Παπαγεωργίου, 424 ΓΣΝ, καθώς επίσης  το Διαβαλκανικό Κέντρο και τις κλινικές Γένεσις και Αρωγή.

Ενισχύει επίσης τις περιοχές  Εχεδώρου  και Χορτιάτη. Στις ως άνω ενισχύσεις η Ε.Υ.Α.Θ.  είναι υπεύθυνη μέχρι το κεντρικό υδρόμετρο παροχής – ενίσχυσης και όχι για το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης των  περιοχών αυτών.